[Reikitegn]

Reikibehandling

v. / Reikimester Kristian Andersen
Ballevej 127, Gammelby, 7300 Jelling
Telefon.: 75 88 18 09, Giro: 2 55 63 83


Healing, Kurser & Foredrag

[Reikimester Kristian Andersen]Retur til START
Hvad er Reiki
Lidt om mig selv
Kursdatoer
Tilmelding
Kursus Vejkort
Livet og Universet
FAQ / O.S.S
Behandling
E-Mail

Oplysninger om Reiki 1 & Reiki 2

Reiki kurser

Jeg afholder, på opfordring, private Reiki kurser overalt i Danmark, hvis der er mindst 6 elever, så hvis du kender 5 personer foruden dig selv, der vil være Reiki-healere, samt et sted hvor kurset kan afholdes, så er du velkommen til at kontakte mig og aftale nærmere på Telefon : 75 88 18 09 Bedst efter kl. 19.

Reiki 1 kurser.

Reiki kan læres på en enkelt week-end. Reeiki kurset består af 4 lektioner med 4 tilhørende åbninger, så du bliver i stand til at kanalisere Reiki energierne. I lektionerne lærer du alt hvad du behøver for at praksiserer og anvende Reiki.

På Reiki kurset vil du lære om håndpositioner, Chakraer og aura, og om hvorfor man bliver syg d.v.s. sammenhængen mellem psyken og kroppen. Allerede på Reiki kurset bliver du i stand til at overføre Reiki energi til dig selv og andre.

Du vil også kunne mærke energierne i dine hænder, den føles som varme eller kulde eller måske som en behagelig prikken i håndfladerne.

 

Reiki 2 kurser.

Det kan være at du efter et stykke tid få lyst til at finde ud af mere om Reiki og udvide din uddannelse med Reiki 2.

Reiki 2

  • (2. grad) Er et højere niveau af Reiki og et skridt videre i din åndelige udvikling. Den retter sig mod folk der har gennemført Reiki 1 og som har lyst til at gå dybere ind i Reiki og personlig åndelig udvikling.

  • Er noget helt specielt og en stor velsignelse, når vi ønsker at hjælpe andre mennesker.

  • Forstærker kanalen og gør Reiki-udøveren i stand til at videregive Reiki-energien endnu mere effektivt, at give fjernbehandling og arbejde på det mentale plan med opløsning af traumer og forkerte tankemønstre. Eleven bliver undervist efter Dr. Usui systemet.

Fjernbehandling

Kan f.eks. anvendes til at hjælpe en person der er på rejse i udlandet.

Kan også bruges selvom personen er i samme rum som Ún selv, det bliver på denne måde let at give en hel Reiki-behandling på meget kort tid, endvidere kan du anvende fjernbehandling på dig selv. Denne teknik kan også bruges til at behandling af situationer.

Mentalbehandling

Teknikken som man lære på Reiki 2, gør Reiki- udøveren i stand til at bringe vores negative emotionelle energier i ballance og frigøre os for depressioner, uønskede reaktioner, negative følelser og sørgmodige tanker. Gennem denne process får vi en større forståelse af hvordan vi undgår disse situationer i fremtiden.

Fjernmentalbehandling

Teknikken er en kombination af de to ovenstående teknikker og gør Reiki-udøveren i stand til at udføre en mentalbehandling på afstand.